Nieuws

Zie ook

new_palletizer.png

ROXY zomer release

Het is zomer, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe release van ROXY! Onder andere palletizeren en notificaties zijn flink onder handen genomen.

signals-page.png

ROXY winter release!

De winter stelt qua temperatuur wat teleur en we durven wel te stellen dat een Elfstedentocht er niet meer inzit. Ondanks de wat teleurstellende winter is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe ROXY release!

00-modules.jpg

Snel aan de slag met ROXY en een robot

Ben je op zoek naar een eenvoudig te bedienen robot waarmee je direct aan de slag kan? Dan is de ROXY-Robotmodule misschien iets voor jou!

00-new-toolbox.en.png

ROXY herfst release!

De herfst is in volle gang en Sinterklaas is weer in het land: de hoogste tijd voor een nieuwe ROXY release!

00-irsroboticsandroxy.jpg

Samenwerking met IRS Robotics

Sinds het begin van dit jaar zijn we gestart met het opzetten van een nieuwe samenwerking met IRS Robotics. IRS Robotics is de wereldwijde leverancier van refurbished industriële A-merk robots.

roxy-tablet-arms.jpg

Welkom op onze vernieuwde website!

We hebben onze website vernieuwd, zodat we je beter kunnen informeren over ROXY.Kan je iets niet vinden? Of mis je informatie?

00-virtual-robot.png

Nieuw in ROXY: een virtuele robot

Wil je ROXY proberen? En testen zonder echte robot? Dat is nu mogelijk met onze ‘ROXY virtuele robot’. Deze stelt je in staat om je runtimes (robotprogramma’s) virtueel te testen.

00-zomer-release-dashboard.png

Flexibel operator dashboard

Als je ROXY-runtime (het programma) voor je robot klaar is voor productie en alles draait, dan wil je inzicht en controle hebben in het proces.

00-default.jpg

Krijg hulp en leer ROXY met de ROXY Kennisbank

Door het toepassen van de software in de praktijk kregen we veel vergelijkbare vragen over installatie, het maken van runtimes en de blokjes die we in ROXY gebruiken.

00-default.jpg

Veiliger posities inleren

Het instellen van het pad dat een industriële robot moet volgen om een taak uit te voeren, ook wel posities inleren genoemd, is een belangrijke stap in het maken van een robot-programma.

00-news-tutorial.jpg

De eerste ROXY tutorial video

In de allereerste ROXY tutorial video legt Eric uit hoe je een eenvoudige ‘pak-en-plaats’, ook wel ‘pick & place’, runtime maakt.

00-challenge2.jpg

Studenten doen de ROXY Challenge

Woensdag 20 maart waren er 14 studenten en 2 docenten techniek en procesindustrie van het Alfa College in ons lab om ‘industry 4.

00-engie-stand.jpg

Bezoek ons op Maintenance NEXT

Op 9, 10 en 11 april kan staan we op Maintenance NEXT, het netwerkplatform voor industrieel onderhoud en industriële technologie in Rotterdam Ahoy.

00-thepowerofroxymovie2.jpg

Video! De kracht van ROXY

Soms vragen mensen aan ons: wat is ROXY en wat kan ik er mee? Daarom hebben we deze animatie gemaakt die binnen één minuut de kracht van ROXY laat zien.

00-release5.jpg

Nieuwe ROXY Release!

Goed nieuws! Er is een nieuwe versie van ROXY met daarin: Nieuw! De ROXY Palletizer Klik in een paar stappen een programma in elkaar waarmee dozen of andere objecten kunnen worden gestapeld- of afgestapeld.

00-franka402.jpg

Franka Cobot ondersteuning

De Franka Emika Panda is een vooruitstrevende coöperatieve robot met maar liefst 7 assen. Deze cobot is ontwikkeld als lichtgewicht robot om accurate taken te volbrengen.

00-friesepoort-drachten-roc-2.jpg

ROXY op school!

Deze herfst komt Stäubli met ROXY langs scholen in Nederland en België. Begin deze week hebben 30 leerlingen van het ROC Friese Poort in Drachten met ROXY een industriële Stäubli robot geprogrammeerd.

00-tour.jpg

ROXY on tour

Wil je onze software live in actie zien of zelf een robot programmeren? Bezoek ons dan op één van deze evenementen in Nederland.

00-default.jpg

Ontmoet ROXY in België

Voor de eerste keer presenteert ROXY zich buiten de Nederlandse landsgrenzen. Op de Stäubli Robotics Days in Mechelen kun je ons ontmoeten en meedoen met onze workshop op woensdag 12 en donderdag 13 september.

00-boostyourproductivity.png

`Boost your productivity` met ROXY

Met ROXY kun je je productiviteit verhogen en je kosten verlagen. ROXY brengt flexibiliteit terug in de industrie door onder andere onafhankelijkheid van robot merken en korte programmeerduur.

00-nieuwsitem.png

Runtimes: zo stuurt ROXY robots aan

ROXY stuurt robots aan door middel van zogenaamde ‘Runtimes’. In deze video laten we zien hoe je een runtime opbouwt en hoe de robot daarop reageert.

00-boostyourrobot-news2_2.jpg

Doe mee aan de 'Boost your robot' actie!

Doe mee en gebruik ROXY 1 jaar gratis! Ben jij ook veel tijd en geld kwijt aan wijzigingen van robots in jouw productieproces?

00-beursstand.jpg

ROXY op de Vision and Robotics beurs

Na twee jaar ontwikkeling waarbij ROXY zo nu en dan een “sneak preview”, heeft ROXY op de Vision and Robotics beurs een volle introductie gemaakt.

00-kennislunch.jpeg

ROXY tijdens ENGIE kennislunch

ROXY wordt ontwikkeld bij ENGIE, Elke laatste donderdag van de maand wordt er een kennislunch georganiseerd. Hierin komt een collega een presentatie houden over een interessant en actueel onderwerp.