Nieuw in ROXY: een virtuele robot

Wil je ROXY proberen? En testen zonder echte robot? Dat is nu mogelijk met onze ‘ROXY virtuele robot’. Deze stelt je in staat om je runtimes (robotprogramma’s) virtueel te testen. Deze runtimes doen in grote lijnen hetzelfde als in een echte situatie. De virtuele robot is vanaf de nieuwe release een standaardonderdeel van ROXY.

Waar kun je het voor gebruiken?

  • Om ROXY te leren gebruiken
  • Maken en testen van nieuwe runtimes
  • Ontdekken van toepassingen en mogelijkheden met de inzet van robots

Welk probleem lost het op?

Van verschillende gebruikers kregen we als feedback dat ze alleen kunnen ontwikkelen en testen als de robot stil staat. Om dit op te lossen is de virtuele robot ontwikkeld, waarbij je vanaf je werkplek direct runtimes kan ontwikkelen en testen. Tijdens het ontwikkelen en testen kan de robot productie blijven draaien en verlies je daardoor geen kostbare tijd.

Voor wie is het ook handig?

Als je nog geen robot hebt, maar wel overweegt één aan te schaffen, dan kan het handig zijn eerst met de ROXY-software te testen en te ontwikkelen. De virtuele robot maakt het nu mogelijk om eerst toepassingen te testen en te proberen. Hiermee zorg je ervoor dat je betere keuzes maakt, voordat je een robot aanschaft. Probeer onze software nu 30 dagen gratis en ontdek welke mogelijkheden een robot voor jou kan hebben! Heb je vragen? Neem dan contact op.

Wat is er nog meer nieuw in ROXY?

  • Virtuele robot - Zie direct hoe je ROXY-programma werkt met een virtuele robot
  • Kennisbank – Er zijn artikelen toegevoegd en bijgewerkt en de kennisbank is nu ook online te vinden
  • Operator Dashboard – Wanneer je runtime in productie is, geeft het dashboard inzicht in alles wat er speelt
  • Veiliger posities inleren – Stuur Teach-Pendant posities naar ROXY

Download de nieuwe versie op de releases pagina.