ROXY herfst release!

De herfst is in volle gang en Sinterklaas is weer in het land: de hoogste tijd voor een nieuwe ROXY release! Sinds de laatste release hebben we niet stilgezeten en ROXY uitgebreid met de volgende mooie functionaliteiten en verbeteringen.

Wat is er nieuw?

 • Duidelijkere indeling van de blokjesbibliotheek De nieuwe toolbox met robotcommando’s De blokjesbibliotheek in de editor bevat alle commando’s die nodig zijn om robotprogramma’s te maken. Door de nieuwe overzichtelijke indeling en zoekfunctie vind je sneller het gewenste blokje.

 • Makkelijk de afmetingen van robotgereedschap bepalen

  Wanneer je gaat programmeren is het belangrijk om te weten wat het uiterste punt van je robot met gereedschap is. Met de tool-offset wizard is het eenvoudig om deze afmetingen te bepalen en werk je altijd met de juiste eindlocaties.

 • Meer informatie bij het starten van een runtime

  Een runtime stap-voor-stap draaien of nog even de snelheid van de robot controleren, je word nu nog beter op de hoogte gehouden voor een runtime begint.

 • Eenvoudiger een robot of ander apparaat toevoegen Simpel apparaten toevoegen Met de verbeterde wizard voeg je in een paar stappen je robot, camera, sensor of ander apparaat toe. Hierna zijn ze klaar om direct te worden gebruikt in ROXY.

 • Makkelijk rekenen met het Rekenblokje

  Met de toevoeging van verschillende rekenblokjes in de blokjesbibliotheek is het nu mogelijk om veel uitgebreidere logica te schrijven en posities te berekenen.

 • Kleine verbeteringen, zoals nieuwe widgets voor het dashboard, vernieuwde documentatie en verbeterde stabiliteit.

Probeer deze release!