ROXY winter release!

De winter stelt qua temperatuur wat teleur en we durven wel te stellen dat een Elfstedentocht er niet meer inzit. Ondanks de wat teleurstellende winter is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe ROXY release! Sinds de laatste release hebben we niet stilgezeten en ROXY uitgebreid met de volgende mooie functionaliteiten en verbeteringen. Signals

Wat is er nieuw?

We vertellen je graag wat er nieuw en verbeterd is in de winter release! In deze update is het afhandelen van I/O-signalen via externe apparaten, zoals PLC’s, flink onderhanden genomen. Deze manier van afhandeling zal in de volgende release ook worden doorgevoerd voor I/O die rechtstreeks via de robot loopt.

 • Verbeterde afhandeling I/O
  Het gebruik van I/O-signalen in ROXY en de verwerking daarvan is flink onder handen genomen en werkt nu een stuk simpeler én sneller!
 • Pulsen van signalen
  Ook is het nu mogelijk om een I/O-signaal te pulsen met het nieuwe pulse-blok.
 • I/O-pagina & -widget
  Voor het monitoren van de waardes van I/O-signalen is een nieuwe pagina in ROXY en een nieuwe widget voor op het dashboard beschikbaar.
 • Verbeterde interface
  Verschillende pagina’s hebben een visuele update gekregen, waardoor informatie nu compacter en duidelijker wordt gepresenteerd.
 • Kleine verbeteringen
  Denk aan vernieuwde documentatie en verbeterde stabiliteit.

Probeer deze release!