ROXY zomer release

Het is zomer, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe release van ROXY! Onder andere palletizeren en notificaties zijn flink onder handen genomen. Lees hieronder wat er zoal is verbeterd of probeer de nieuwe release zelf uit. Palletizer

Wat is er nieuw?

 • Vernieuwde palletizer
  Met de vernieuwde palletizer wordt op- of afstapelen met ROXY nog makkelijker en flexibeler. Runtimes om te (ont)stapelen zijn overzichtelijker gemaakt, `flight paths’ (aanvliegroutes) zijn nu instelbaar, en op de nieuwe palletizer-pagina is de huidige status van alle palletizers eenvoudig terug te vinden.

 • Overzicht van alle notificaties
  In het nieuwe notificatiecentrum van ROXY zijn alle notificaties terug te vinden die ROXY aan de gebruiker heeft getoond, gebundeld in één overzicht.

 • Robot-IO uitlezen en aansturen
  In de vorige release is het gebruik van IO via PLC’s al flink onder handen genomen, in deze release volgt ook de IO van robots. Die werkt nu net zo prettig als overige IO.

 • Duidelijkere uitvoer blokjes
  Door een deel van de blokjes met nieuwe icoontjes te voorzien, is de uitvoer van commando’s in ROXY nog duidelijker geworden.

 • Overige verbeteringen
  Verder is ROXY op veel kleine punten verbeterd, zoals overzichtelijkere detailschermen en kleine verbeteringen aan het IO-scherm.

Probeer deze release!