Samenwerking met IRS Robotics

IRS Robotics en ROXY Sinds het begin van dit jaar zijn we gestart met het opzetten van een nieuwe samenwerking met IRS Robotics. IRS Robotics is de wereldwijde leverancier van refurbished industriële A-merk robots. Deze robots zijn gescreend, getest en opgeknapt en worden geleverd met garantie en eventueel een onderhoudscontract. Daarnaast levert IRS reserveonderdelen en service voor robots van de merken ABB, FANUC en KUKA.

Industriële robots voor iedereen

Omdat wij geloven dat iedereen moet kunnen starten met robotisering is IRS Robotics een zeer geschikte partner. Onze producten en diensten, ROXY software en IRS refurbished robots, vullen elkaar perfect aan. Dankzij IRS is er al een aantal verbeteringen in ROXY gekomen. We kunnen samen klanten voorzien van onafhankelijk advies en trainingen voor de inzet van robotica.

Kom ROXY proberen in Budel!

In 2020 opent IRS een professioneel Experience Centre op hun vestiging in Budel! Twijfel je nog of robotica toepasbaar en betaalbaar is binnen uw organisatie? Wij nodigen je graag uit om in Budel ROXY te ervaren.

Interesse? Neem contact op