Palletizer

ROXY heeft een palletizeroplossing ontwikkeld, omdat we zien dat het huidige programmeren van eenvoudige pick & place-oplossingen erg tijdrovend is. Met deze palletizer kun je veel eenvoudiger een programma maken voor het stapelen van dozen op een pallet met de inzet van een robot.

Hoe werkt het?

Klik in een paar stappen een programma in elkaar waarmee dozen of andere objecten kunnen worden gestapeld of afgestapeld. ROXY genereert op basis van doos-afmetingen, tussenruimte en type pallet een laagpatroon. Je kan zelf de indeling per laag naar wens aanpassen.

Hoe kun je de palletizer gebruiken?

Voor het instellen van de palletizer heb je maar een aantal gegevens nodig:

  • Type en afmetingen van de doos
  • Type pallet
  • Methode van stapelen

Standaard afmetingen pallets

De meest voorkomende pallets zitten standaard in onze software, zoals de EUR 1, EUR 6 en de GMA. Mocht de pallet die jij gebruikt hierin niet voorkomen, dan kan je zelf een pallet toevoegen.

Een voorbeeld van een gegenereerd lagenpatroon

Hoe kan ik de palletizer gaan gebruiken?

Een voorwaarde voor het gebruik van de palletizer is het gebruik van onze ROXY software. In een gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken die onze software biedt en je op weg helpen. Mocht je direct aan de slag willen? Klik dan op onderstaande button om onze software te downloaden!

Download ROXY

Afspraak maken? Liever eerst een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraak maken